Logo 2/3
Neem telefonisch contact op

Centrale inkoop van producten/diensten op een bedrijventerrein

HBO Meewerkstage

Samen meer waarde is een project- en adviesbureau dat onder andere is gespecialiseerd in parkmanagement. Op diverse bedrijventerreinen in Zuid-Holland verrichten wij daarmee activiteiten die gericht zijn op het schoon, heel, veilig en bereikbaar houden van deze locaties.

Wij zijn op zoek naar een derdejaars HBO-student die voor op één van onze bedrijventerreinen in kaart brengt welke kansen er liggen op het gebied van centrale inkoop van diensten en producten. Waarmee de bedrijven op het bedrijventerrein kunnen profiteren van kortingen of een andere vorm van schaalvoordeel op basis van collectieve/centrale inkoop.

Jij brengt in kaart welke wensen er zijn bij de ondernemers op het bedrijventerrein? Voor welke producten/diensten is de meeste behoefte om deze collectief in te kopen? Welke leveranciers zijn er voor deze producten/diensten?

Naast een advies over de in te kopen producten/diensten werk je ook actief aan het opvragen van offerte en concept raamovereenkomst. Je doet dit in onder begeleiding van, en in samenwerking met, één van onze parkmanagers.

Het doel van jouw stageproject is dat wij de ondernemers op het bedrijventerrein kunnen voorzien van minimaal twee concrete centrale inkoop projecten.

Ben jij een echter doorzetter, die zich wil verdiepen in deze materie? Wij zijn op zoek naar een student die de mouwen opstroopt, zelf initiatief neemt en het leuk vindt om in gesprek te gaan met de vele ondernemers op ons bedrijventerrein.

Wij verwachten dat je ons voorziet van nieuwe inzichten en dat je ons van goed onderbouwd advies voorziet. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw kennisniveau en mate van ervaring.

 

Wat wij jou bieden:

• Een stagevergoeding
• Een leerzame meewerkstage van 5 maanden
• Een bonus bij het succesvol afronden van jouw project
• Begeleiding van een ervaren parkmanager
• Een stevige uitbreiding van je zakelijke netwerk
• Gelegenheid om kennis en ervaring op te doen inzake centrale inkoop en parkmanagement

 

Ben je geïnteresseerd?

Stuur jouw CV en motivatie vóór 1 februari toe aan Monique van Breda via hrm@samenmeerwaarde.nl.

Samen meer waarde
Fermiweg 20
3208 KT Spijkenisse

Contact

Zin om je mouwen op te stropen?

Bel
0181-769054

Gerelateerde projecten

Belangenbehartiging ondernemersvereniging

Gemeente Rotterdam

BIZ bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering

Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering

Duurzaamheidskring Nissewaard

Gemeente Nissewaard
Centrale inkoop van producten/diensten op een bedrijventerrein
Sluit het menu